Životní styl, 1. 4. 2023

Foto: Shutterstock

Přitažlivost, vášeň… Pro někoho záležitost hormonů nebo chemie, pro jiného osud. A co na to říkají hvězdy? Kdo je neodolatelný pro Berany, Váhy nebo Ryby?

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Není třeba si nic namlouvat – fyzická přitažlivost je pro harmonické fungování vztahu velmi důležitá. A zatímco některé dvojice jsou musejí občas na milování trochu „zapracovat“, jiné – kdyby nemusely – nejspíš by z postele ani nevylezli. Těmhle znamením to v ložnici klape nejlépe!

Beran a Střelec

Berani překypují energií, rádi objevují a zkoušejí nové věci, rádi experimentují. Pro některá znamení může být takový způsob života vyčerpávající – a to i v ložnici. A tak k sobě zrozenci ve znamení Berana potřebují někoho, kdo jim bude stačit. Někoho, kdo bude stejně odvážný a zvědavý. Dokonalým „partnerem v peřinách“ jsou pro ně Střelci. Rádi si rozšiřují obzory – a oblast sexu pro ně není výjimkou.

Další znamení, která se s Beranem přitahují: Lvi a Váhy

Znamení, která se přitahují se Střelcem: Lvi a Blíženci

Býk a Panna

Býci zbožňují milování v tom nejčistším slova smyslu – nepotřebují nutně bláznivě experimentovat (i když se okořenění vztahu nebrání), spíše si potrpí na smyslnost a něhu. I z tohoto důvodu se k nim hodí partneři či partnerky narození ve znamení Panny. Touží totiž po dokonalém spojení těl i duší, pro svůj protějšek udělají v posteli cokoli, aby ho potěšily. Sex pro ně není „adrenalinovým cvičením“, ale výrazem lásky a starostlivosti.

Další znamení, která se s Býkem přitahují: Štíři a Kozorohové

Znamení, která se přitahují s Pannou: Kozorohové a Ryby

Blíženci a Váhy

Tahle dvě znamení si v sexu rozumí jako málokdo. Potřebují při něm totiž uspokojení jak fyzické, tak i psychické. Milují experimenty, ale i hravost, která jiným v posteli chybí. Nemají problém odhodit před sebou stud a zábrany, protože vědí, že jsou ve společnosti toho druhého v bezpečí. Jejich vášeň je intenzivní, ale i v ní si zachovávají svou individualitu. „Střet v peřinách“ je pro ně totiž i setkáním silných osobností a myslí. A tenhle zápas je pro ně nebývale sexy!

Další znamení, která se s Blíženci přitahují: Vodnáři a Střelci

Znamení, která se přitahují s Váhami: Berani a Vodnáři

Rak a Ryby

Potřebují k sobě partnera, který bude v posteli nesobecký, něžný a smyslný. A proto jsou pro sebe tato znamení jako stvořená. Udělají pro sebe cokoli, milování pro ně není „dobrodružstvím“, ale spíše vyznáním citů. Ačkoli přehnaně neexperimentují, neznamená to, že je pro ně sex nuda! Prakticky beze slov si splní jakékoli přání ještě dřív, než je ten druhý vysloví. Jsou to zkrátka romantici tělem i duší – ať už tráví večer čtením knih nebo vášnivým milováním!

Další znamení, která se s Raky přitahují: Kozorohové a Štíři

Znamení, která se přitahují s Rybami: Štíři a Panny

Lev a Střelec

Lvi jsou zkrátka králové v každé situaci – hrátky v ložnici nevyjímaje. A tak k sobě potřebují někoho, kdo je bude obdivovat, ale zároveň jim bude vyrovnaným partnerem, co se energie a touhy po objevování nových věcí týče. Navzájem se tahle znamení přivádějí v posteli k šílenství, tedy v tom nejlepším a nejvášnivějším slova smyslu. Tělesná přitažlivost je mezi nimi tak silná, že se o ní některým znamením může jen zdát. Navzájem si posouvají hranice, nebojí se experimentů.

Další znamení, která se se Lvy přitahují: Berani a Vodnáři

Znamení, která se přitahují se Střelci: Berani a Blíženci

Vodnář a Štír

Kdo by považoval Vodnáře za „studené vodní“ znamení, velmi by se mýlil! V ložnici je toto znamení totiž velmi vynalézavé a vášnivé, a tak potřebuje někoho, kdo nebude zaostávat. A Štíři jsou pro ně z tohoto hlediska jako stvoření. Jen tak něčeho se nezaleknou a fyzickou přitažlivost řadí mezi jednu ze svých priorit v partnerském životě. Rádi se navzájem v posteli překvapují, nechybí jim smyslnost a přirozená zvědavost. Obě znamení považují svého partnera/partnerku za ty nejpřitažlivější na světě.

Další znamení, která se s Vodnáři přitahují: Váhy a Lvi

Znamení, která se přitahují se Štíry: Kozorohové a Ryby

Zdroj: Yourtango.com

Autor článku: Petra Chmelová