Životní styl, 4. 9. 2022

Foto: Shutterstock

Které znamení by mělo šetřit s důvěřivostí? A kterému zase škodí nadměrná kritika? Zjistěte, co by se dalo vylepšit i na vašem životě!

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Něco naučit se člověk může vždycky. A to i podle astrologie, která praví, že získání určitých znalostí může být krokem k úspěchům všeho druhu. Jaké lekce vám přinesou harmonii, mír, zdraví a dost možná i láskyplnější vztahy? Co znamení, to jiné poslání!

Beran

O Beranech je známo, že bývají velice pracovití a ambiciózní. Jenže s vidinou kariérního postupu občas zapomínají na přátele, rodinu a své partnery. Život ale není jenom o práci a honbě za penězi, proto zkuste lépe sladit své profesní a osobní závazky.

Býk

Býk mívá tvrdohlavou mysl a nikdy se nevzdává bez boje. Také nedělá ústupky a svou pravdu hájí do posledního dechu i kapky krve. Je vám to povědomé? Možná byste se měli naučit přijímat kritiku a více naslouchat argumentům druhých. Třeba si tím ušetříte spoustu zbytečných konfrontací!

Blíženci

Jedinci narození v tomto znamení jsou společenští, otevření, komunikativní, důvěřiví a přizpůsobiví. Při své přátelské povaze si ale neuvědomují, že toho někteří mohou snadno zneužít. Dobrá rada tedy zní? Neudržujte vztahy, jež jsou pro vás doslova toxické. Pálení mostů někdy opravdu nebývá na obtíž…

Rak

Jestli je někdo romantik, pak je to Rak. Tomu je nejlépe v domácím prostředí, s čímž souvisí jeho soucitnost a hluboký smysl pro ctění rodinných hodnot. Co vám, milí Raci, radí astrologie? Pokud chcete dosáhnout svých cílů, musíte někdy vystoupit na mělčinu. Ano, je to směr mimo vaši „mokrou“ komfortní zónu, ale příležitosti vám na okno samy nezaklepou.

Lev

Lev je král zvířat a jako každý vládce bývá dost na očích. Společnost hodnotí jeho chování, činy i skutky, což mu ne vždy bývá úplně příjemné. Víte o tom své? Pocity týkající se vlastních hodnot by neměly záviset na tom, co si myslí druzí.

Panna

Zrozenci v tomto znamení mají často přehnaná a nereálná očekávání, proto propadají zklamání a beznaději. Nemějte „velké oči“ a laťku posuňte trochu níž, uvidíte, že tím omezíte spoustu negativních emocí.

Váhy

Váhy jsou symbolem spravedlnosti. Nejste vy ale k ostatním kritičtí až příliš? Ano, je v pořádku stavět své názory na první místo, ale nepřehlížejte u toho pocity vašeho okolí. Můžete jim svou přímočarou a netaktní spravedlností dost ublížit.

Štír

Člověk ve Štíru jen těžko odpouští křivdy, které na něm byly napáchány. Svou záští se ale nechává unést až moc. Zkuste se vydat cestou odpuštění, uleví se vám. A kroťte i svou přirozenou žárlivost.

Střelec

Střelec rád uniká závazkům a pro něj nepříznivým situacím. To ale také není tak úplně dobře. Postavte se problémům čelem a nehrňte je před sebou. Jednou může přijít den, kdy se na vás doslova sesypou.

Kozoroh

Říká se, že lidé v Kozorohu chtějí měnit svůj život, ale brání jim v tom vlastní nerozvážnost. Přemýšlejte, není nejvyšší čas na to, abyste utrhli šťavnaté plody, které vám stromy osudu nabízejí? Tak si pro ně vyšplhejte, takhle vás jen minou a odkutálí se jinam.

Vodnář

Vodnář si zakládá na tom, že budí intelektuální a seriózní dojem. Kdy jste naposledy někomu vyjádřili své skutečné city? Nebojte se občas sundat tu vážnou masku a otevřít nejen oči, ale i srdce. Emocionální spojení vám jen prospěje!

Ryby

Přílišná důvěřivost a mnohdy i naivita vás už stála spoustu slz. Ne každý, koho potkáte, to s vámi myslí dobře! Tak tu náklonnost raději dávkujte, alespoň do té doby, než dotyčný překoná „zkušební období“.

Zdroj: thoughtco.com

Autor článku: Petra Chmelová