Životní styl, 6. 10. 2023

Foto: Shutterstock

Numerologie je báječná věda, která umí odhalit slabiny i silné stránky osobností, ale i tajná přání duše. O čem sníte zrovna vy? Spočítejte si číslo srdeční touhy!

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Čísla jsou velmi důležitá, ať už věříte v jiné světy, nebo ne. Když se ponoříte do numerologie, můžete zjistit, kým jste byli v minulých životech, jakou cestou kráčíte, a taky po čem prahne vaše duše. Zadejte celé své rodné jméno a podle tabulky každému písmenku přiraďte číslici. Poté čísla sečtěte. Získáte-li dvojcifernou hodnotu, zredukujte výsledek na jedno číslo. To poukazuje na skrytou touhu.

Příklad: Jana Nová. 1 + 1 + 5 + 1 + 5 + 6 + 4 + 1 = 24, tzn. 2 + 4 = 6

Tajná touha číslo 1

Svoboda v rozhodování a konání, žádné utiskování, nátlak ani hranice. Jste člověkem, který chce být volný jako pták. Když jste zahnaní do kouta, necítíte se dobře a trpíte.

Tajná touha číslo 2

Pocit bezpečí a péče je vaší hlavní prioritou. Dělá vám dobře, když se o vás někdo stará, toužíte si připadat důležití – zvlášť pro partnera. Pak jste schopni mu snést modré z nebe.

Tajná touha číslo 3

Ve skrytu duše doufáte, že se stanete tou osobou, na kterou se ostatní budou obracet v nouzi. Druhé chcete inspirovat a zoufale potřebujete být světlem, jehož druzí hledají ve tmě.

Tajná touha číslo 4

Hlavně klid a nohy v teple, to je vaše přání! Duše touží po relaxaci a maximálním pohodlí. Stres vás dost unavuje a nejste na něj stavění.

Tajná touha číslo 5

Poznávání, otevírání zakázaných dveří, posouvání hranic – na všech úrovních. Chcete mít všechno, ideálně ještě dnes, naplňuje to vaši potřebu bytí.

Tajná touha číslo 6

Vaše srdce touží překonat utrpení, se kterým jste se dosud ve svém životě setkali. Prožili jste toho tolik, ale zatím nevíte, jak informace a zkušenosti zužitkovat. Ještě vás čeká dlouhá cesta v uvědomění.

Tajná touha číslo 7

Vaše srdce touží po poznání. Chcete se v tomto světě naučit vše, co můžete, a opravdu správně rozumět životu a lidem kolem vás. Neustále hledáte nové věci, které můžete využít ve svůj prospěch. I ty nejmenší informace se ve vašich rukou stávají mocnými.

Tajná touha číslo 8

Pokud vám vyšlo číslo 8, lačníte po zkušenostech a životních moudrostech ostatních. Rádi je posloucháte a učíte se od nich. Jste laskavý a velkorysý člověk se silnou osobností.

Tajná touha číslo 9

Vaše srdce touží něco změnit. Vidíte, že se dnes a denně děje spousta špatných věcí a křivd, máte tendenci je napravovat a pomáhat. Uděláte pro lidi kolem sebe víc, než by mohli oni udělat pro vás. A vlastně je to tak v pořádku. Tenhle pocit vás doprovází již dlouho.

Zdroje: Wikipedia.org; Spiritualify.com; TheLawOfAttraction.com

Štítky: horoskop

Autor článku: Petra Chmelová