Životní styl, 24. 12. 2023

Foto: Shutterstock

Ihned víte, že je to on, partner, se kterým máte společného mnohem víc než chutě na jídlo či filmový žánr. Kdy do vašeho života přichází spřízněná duše a čím se předem ohlašuje?

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Spojení duší je stav, pocit, že vztah mezi dvěma lidmi přesahuje pozemskou rovinu. Máte dojem, že toho člověka, kterého jste potkali, nevidíte poprvé. Snad jakoby jste se znali z minulého života. Chováte k němu hluboké city, pouto mezi vámi se vyvíjí naprosto přirozeně. Vaše spřízněná duše přichází, když je ta vaše připravena, a to obvykle v době, kdy to nejméně čekáte. Ve skutečnosti je setkání s ní avizováno několik týdnů či měsíců dopředu. Jak a čím? Všímejte si těchto signálů!

Míváte romantické sny

Jakmile je spřízněná duše blízko, její energie ovlivňuje vaši mysli, a to hlavně na poli snů. Najednou se vám zdají romantické příběhy. Ačkoli si detaily možná nepamatujete, vstáváte s příjemným pocitem bezpečí a lásky a ten vás provází celým dnem.

Jste akčnější

Konečně začnete chodit do posilovny, zavoláte kadeřnici, necháte si udělat manikúru. Něco tam uvnitř vás pobízí a říká, že o sebe musíte víc dbát. Tohle náhlé nutkání je jasným znakem příchodu spřízněné duše, na kterou se fyzicky připravujete. Vlastně se soustředíte na atraktivní vzhled i osobní rozvoj, protože cítíte, že potřebujete někoho přilákat.

Otevíráte se novým příležitostem

Protože jste nezvykle „nabuzení“, myšleno ve smyslu příchodu nové lásky, oplýváte komunikací, nedělá vám problém bavit se s cizími lidmi, nebráníte se setkáním s nimi, přijímáte pozvánky na večírky, kávové dýchánky i cvičení ve skupinách. Socializace a vystoupení z vaší komfortní zóny je vlastně mluvou podvědomí, které se snaží zvýšit vaše šance na seznámení.

Náhle nemáte pocit bezradnosti

Ještě před týdnem se do vaší mysli vkrádaly pocity, že život nemá smysl. Nic vás nebavilo, u ničeho nebylo možné dlouho vydržet. Prázdnotu však vystřídal elán. Blízkost spřízněné duše totiž vyloženě nutí vidět realitu jinýma očima. Z prázdné a smutné existence se náhlá stává svěží bytost. Cítíte se vzrušeně a hlavně naživu, zaznamenáváte zvyšování energetické hladiny. Nevědomky cítíte pozitivní podporu, máte dojem, že na vás něco „tam venku“ čeká.

Láska vás dráždí i přitahuje

Kamkoli jdete, vidíte milence, jak se drží za ruce nebo se mazlí. Při nákupech v obchodním centru začnou hrát milostné písně, což vám nejprve vadí, protože nikoho nemáte. Ze začátku cítíte lítost, ale s tím, jak se láskyplná gesta a symboly opakují, si na ně přivykáte. Význam je ten, že se spřízněná duše snaží vytvořit si ideální podmínky pro vstup do vašeho života.

Přestáváte se litovat

Své útrpnosti a negativní zážitky z minulých vztahů už pro vás nejsou něčím, s čím se nemůžete smířit. Spíš bývalým partnerům odpouštíte, i špatné zkušenosti pro vás jsou lekce, díky kterým se můžete pohnout z místa. Zdá se, že najednou víte, kudy máte jít.

Zdroje: MindBodyGreen.com, Blog.Spiritualify.com

Štítky: vztahy

Autor článku: Petra Chmelová