Životní styl, 11. 9. 2022

Foto: Shutterstock

Jste zvědaví, co vás v budoucnu čeká? Chcete vědět, jestli se máte vdát či rozvést? K tomu, abyste získali prorockou odpověď, nepotřebujete věštecké schopnosti. Takhle hned budete vědět, na čem jste!

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Věští se z karet, kávového lógru, astrologie, run i rukou. K oblíbeným metodám však patří i sny. Říkáte si, že pro něco takového rozhodně nemáte vlohy, protože ani pouhá základní symbolika výkladů vám vůbec nic neříká? Zadržte. Pro získání informace „přes noc“ nemusíte být kartářem ani mágem. Stačí, když si k ruce připravíte pár běžných rekvizit, s nimiž dokážete nevídané věci.

Co nevím, to nepovím

Prvotně si sežeňte pelyněk pravý (latinsky Artemisia absinthium), což je bylinka, která se často používá při potížích s trávením, během zvracení, zánětu žaludku, nechutenství, křečích, plynatosti, ale i při chřipce. Tentokrát si z této mocné rostliny, kterou pro charakteristickou hořkost dobře znali ji ve starověkém Egyptě a Řecku, neuděláte čaj, nýbrž ji využijete k působení na své nevědomí. Pelyněk vložte do plátěného (bavlněného sáčku) a zavažte. První část úkolu máte za sebou.

Ideální čas

Následně si v lunárním kalendáři zaškrtněte dny přibývajícího (dorůstajícího) Měsíce, konkrétně tedy čas po Novoluní, kdy se snáze plní zadaná přání. Chcete-li se přesvědčit okem, tak po Novu začíná být Měsíc viditelný nejprve jako malý srpek. Ten se dá na obloze pozorovat zhruba do sedmého až osmého dne, přičemž následně se dostává do své první čtvrti, kdy má tvar písmene D. Bylinku tedy máte, správný čas už taky.

Zbývá vzít si kus papíru a napsat na něj „bílá je ano, černá je ne“. Doprostřed papíru nakreslete symboly Luny, Merkuru a Uranu (k dohledání v každém astrologickém průvodci na internetu). Pod tyto kresby položte svoji otázku, na kterou se dá odpovědět pouze ano nebo ne.

Tak ven s tím!

Před spaním si udělejte pohodlí, pod polštář vložte sáček s pelyňkem i svůj papír. Co se bude dít? Počítejte, že tři noci po sobě budete snít, přičemž uvidíte cokoli bílého či černého. Uvědomte si, že sen může být o čemkoli, tedy že s vaší otázkou nemá žádnou souvislost. Jeden příklad za všechny?

Kupříkladu se zajímáte o to, zda máte investovat do drahého auta. V noci se vám zdá, že jste na svatbě svých přátel a nevěsta má na sobě černé šaty. Odpověď pro tuto otázku tedy zní „NE“. Prosté, že? Zkuste to, skutečně budete překvapeni.

Zdroje: WikiHow.com; Goop.com

Autor článku: Ivana Koutná