Životní styl, 20. 11. 2022

Foto: Shutterstock

Jen málokdo má to štěstí, že se nikdy v životě nesetká s nevěrou. Možná jste ji zažili u některého z rodičů, partnera či partnerky, kamaráda, kolegyně… Zkrátka a dobře, nevěra tu (bohužel) vždy byla a bude. Ale přemýšleli jste někdy nad tím, v kterém znamení zvěrokruhu se rodí nejvíce nevěrníků?

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Ať už na horoskopy věříte nebo ne, statistiku jen tak neoblafnete. A ta moc dobře ví, které znamení má k nevěře nejblíže!

A vítězem se stává…

Na smutném prvním místě se z hlediska největšího zastoupení nevěrníků umístil Kozoroh. Naopak nejvěrnějším znamením je z tohoto hlediska Střelec.

Co z Kozoroha dělá znamení náchylné k nevěře? Vzhledem k tomu, že jeho zrozenci nejsou právě nejsilnějšími v komunikaci s jinými lidmi, může ležet „zakopaný pes“ právě tady. „Vztah se rozpadne, pokud nejsou oba jeho aktéři schopni mluvit o svých problémech. A právě to může dělat Kozorohům spoustu potíží,“ vysvětluje Christian Grant z webu IllicitEncounters.com, který výzkum na téma nevěra a znamení horoskopu zorganizoval.

Navíc je Kozorozích známo, že jsou velmi vášniví a nároční v ložnici, takže pokud jim stávající partner či partnerka nestačí, mají tendenci porozhlédnout se jinde,“ doplňuje odborník. „Když se podíváte na Ryby, které se umístily na druhém místě hned za Kozorohy, zjistíte, že jsou velmi citlivé, neustále touží po romantice a hledají spřízněnou duši. Pokud ji nenajdou ve stávajícím partnerovi, často hledají i mimo tento vztah.“

Žiji s Kozorohem. Mám se bát?

Ještě než začnete panikařit, protože právě Kozoroha nebo Rybu (případně Vodnáře z třetího místa) máte po svém boku, je nutné říct, že statistika zůstává pořád jen statistikou. Ne každý Kozoroh je automaticky nevěrník!

Zachovat věrnost je rozhodnutí každého člověka, bez ohledu na znamení, ve kterém se narodil. Podvádění se navíc často děje z řady složitých důvodů, nejen „pro zábavu“ nebo z nudy. Zkrátka a dobře, na znamení v rozhodující chvíli nezáleží!

Žebříček znamení podle počtu nevěrníků

  1. Kozoroh
  2. Ryby
  3. Vodnář
  4. Býk
  5. Blíženci
  6. Beran
  7. Rak
  8. Lev
  9. Panna
  10. Váhy
  11. Škorpion
  12. Střelec

Zdroj: průzkum IllicitEncounters.com

Autor článku: Petra Chmelová