Životní styl, 6. 8. 2022

Foto: Shutterstock

Andělé k nám promlouvají nejrůznějšími způsoby. A jedním z nich jsou opakující se číselné kombinace. Podezřele často potkáváte jedničky, dvojky nebo trojky? Naučte se v nich číst!

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Říká se, že když anděly požádáme o pomoc, na odpověď nikdy nemusíme čekat dlouho. Také by se vám teď nějaká podpora „z vyšších sfér“ hodila? Možná máte dilema, zda odejít z práce, která vás neuspokojuje. Třeba stojíte uprostřed vztahového rozcestí, protože se rozhodujete mezi dvěma muži. Nebo potřebujete najít východisko z nepříznivé finanční situace. A co když si nevíte rady s bydlením či jinou důležitou životní otázkou? Otevřete oči a dívejte se po číslech!

Kdo chce, ten čte mezi řádky

Poznávací značky automobilů, účtenky z obchodu, reklamní billboardy, novinové výtisky, digitální hodiny i telefonní seznamy. Nejen tam se to číselnými kombinacemi jenom hemží. Když jim budete věnovat větší pozornost, zjistíte, že se některé číslice ve vaší blízkosti až podezřele často opakují. Ostatně, jak americká spisovatelka Doreen Virtue zmiňuje ve své knize s názvem Andělská čísla pro každého, právě číslice patří k hlavním prostředkům, jimiž se nám bytosti s křídly snaží „něco říct“. Jaký je obecný význam první pětky?

Jednička nabádá k pozitivní mysli

Zrovna jste minuli člověka, který měl na tričku tři jedničky? A ejhle, hodinky vám přesně v této chvíli ukazují jedenáct minut po jedenácté. Náhoda? Kdepak. Je to znamení, že máte myslet pozitivně, protože vaše přání se pomalu a jistě zhmotňují. Tak pozor na negativní myšlenky, neboť i ty se snadno mohou proměnit v realitu.

Dvojka od vás vyžaduje důvěru

Pokud neustále narážíte na samé dvojky, ani to není samo sebou. Podle výše zmíněné autorky a duchovní specialistky se vám nebesa snaží naznačit, že byste neměli přestat věřit v lepší zítřky, i když se nyní všechno jeví jako beznadějné. Stojíte na správné cestě, jen vykročit!

Trojka? O podporu není nouze

Ať už se jedná o trojku či třicet trojku, svědčí to o silné podpoře z hůry. Nanebevzatí mistři vyslyšeli vaše volání a pomáhají vám se současnou situací. Tak jejich symboly sledujte i nadále, dovedou vás ke štěstí a spokojenosti.

Čtyřka jako pobídka k intuici

Veškerá láska, energie a podpora – to vše se odráží ve čtyřkách, které vás také nabádají k tomu, abyste více důvěřovali své intuici. Nebojte se trochu zariskovat a vystoupit ze své komfortní zóny, odvaha bude náležitě odměněna!

Pětka připravuje na změnu

Ve škole jste kvůli pětce možná byli smutní, v dospělosti ji ale vítejte s otevřenou náručí. Je to symbol blížící se změny. Brzy přijde období, v němž se zbavíte starého a nevyhovujícího, abyste měli prostor pro nové a lepší začátky. Buďte tedy připraveni na vše, co vám život nabídne…

Zdroj: kniha Andělská čísla pro každého, autor Doreen Virtue, nakladatelství Synergie, rok vydání 2014

Štítky: horoskopy

Autor článku: Ivana Koutná