Trendy, 10. 9. 2022

Foto: Shutterstock

Co si budeme povídat, není nad to se občas zachumlat do měkoučké mikiny a pohodlných tepláků. Stýská se vám po nich, když sedíte v práci v šatech či kostýmku? V tom případě na nic nečekejte a vyberte si komfortní outfit na doma, na cvičení nebo klidně do práce podle podzimních trendů!

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Není nic lepšího, než přijít z práce domů a vklouznout do pohodlné mikiny a příjemných tepláků či legín, které nikde nestahují ani netlačí. To, že jsme doma ale nemusí hned nutně znamenat, že nemůžeme vypadat k světu. Místo sto let starého vytahaného trička a děravých legín sáhněte po něčem stylovém. Nudnou černou a šedou může vystřídat široká paleta pastelových barev a zázrak je na světě!

Do parku i do města

Pohodlná móda už dnes není jen na doma, v teplákovce totiž klidně můžete vyrazit na odpolední procházku po panoramatech města nebo si sednout na šálek dobré kávy s kamarádkou. V padnoucím kompletu se vám bude také dobře nakupovat či vyzvedávat děti ze školky a školy.

K trendům tohoto podzimu jednoznačně patří mikinové šaty, ve kterých se budete cítit příjemně a žensky zároveň.

Pěkně sportovně

Historie teplákových souprav sahá opravdu daleko. Na popularitě získaly ve 20. letech 20. století hlavně díky rostoucímu zájmu společnosti o různé sporty i zdravý životní styl a také díky olympijským hrám, na kterých je slavní atleti pravidelně nosili.

I o sto let později však tvoří nedílnou součást naší výbavy a staly se významným trendem zejména v posledních dvou letech, kdy jsme je ze sebe kvůli epidemiologické situaci v podstatě nesundávali. Dnes se dají teplákové soupravy kombinovat i s lodičkami, kabátem či výraznými doplňky. Fantazii se meze nekladou…

Hodí se do práce?

Z běžeckých drah se tepláky dostaly poprvé do ulic v polovině 70. let. Jejich boom souvisel s rozmachem hip hopové a taneční subkultury. Za tu dobu ale uběhlo pár dekád a pohodlná móda se propašovala téměř do všech šatníků.

Pokud si troufnete obléct teplákovku do práce, možná budou někteří kolegové nevěřícně kroutit hlavou. Vsaďte proto spíše na decentnější a stále komfortní variantu – overal!

Zdroj: TZ Sam73.cz

Štítky: krása , móda

Autor článku: Lenka Šmídová