Babské rady, 24. 7. 2022

Foto: Shutterstock

Zdál se vám divný sen, který si nedokážete vysvětlit? Navštívili jste cizokrajné země, potkali zajímavé lidi, prožili něco povědomého, ale přesto vzdáleného? Pak je možné, že jste měli velké štěstí a podívali se do svého minulého života!

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Minulé životy neboli víra v reinkarnaci je běžná v mnoha kulturách.  Duše se po smrti vrací zpátky na Zem a každý nový život jí umožňuje prožívat lidské zkušenosti z jiného úhlu. Jak je duše starší a prověřenější, stoupá do vyšších fází vědomí.

Je zcela běžné mít sny o minulém životě, ale ne každý je s jistotou pozná, přestože jsou živé a intenzivní – natolik, že je celý den nedokážete dostat z hlavy. Proč se to děje? Existuje teorie, že vás v současném životě mají k něčemu navést a poskytnout vám vodítko. Tímto způsobem nevědomá mysl vyzývá k tomu, abyste nedělali chyby, kterých jste se už v minulosti dopustili. A co hlavní znaky takových snů? Tady jsou!

Místa a lidé ve vás zanechávají silný otisk

V obyčejném snu se objevují lidé, které již znáte. Můžete s nimi podnikat různá dobrodružství, milovat se, hádat, rozcházet a scházet. Když však sníte o minulém životě, dostáváte se na neznámá místa – s lidmi, na které reagujete způsobem „sice vás vidím poprvé, pane nebo paní, ale mám pocit, že se nedivíme poprvé“.

Najednou jste úplně někdo jiný

Ze ženy je muž, z muže žena. Ve snu mluvíte cizím jazykem, pocházíte z odlišné kultury, vyznáváte jiné náboženství a vůbec máte naprosto odlišný životní směr než v současnosti. Pakliže se vám tohle objevilo během noční regenerace, je pravděpodobné, že si vybavujete útržky svého minulého života.

Překvapuje vás logika

Bloudíte egyptskou tržnicí, nemáte boty a hledáte svoji dceru. Ptáte se kolemjdoucích, zda ji neviděli, máte strach, aby se neztratila v poušti. O pomoc požádáte člověka, který vás zavede do míst, která popisuje jako Luxorský chrám, zasvěcený Amonovi, Mut a Chonsovi. Když se po probuzení podíváte na internet, zjistíte, že názvy a jména sedí. Sny z minulých životů jsou konstantní a logické, jejich děj připomíná film. Nedochází k chaotickému přeskakování scén.

Cítíte zranění

Ve snech z minulých životů si můžete všimnout nevysvětlitelných zranění. Bolí vás ruka, noha, vidíte velkou jizvu na stehně, kulháte či třeba neslyšíte. V tomto životě například máte artritidu v pravém koleni, ve snu jste řešili otok právě v této oblasti. Jedná se o další znak toho, že váš sen nebyl tak úplně obyčejný.

Zdroje: Bustle.com, Wikipedia.org, Synctuition.com

Autor článku: Ivana Koutná