Životní styl, 31. 7. 2022

Foto: Shutterstock

Hvězdy nám daly do vínku spoustu různých vlastností či talentů. A týká se to i oblasti milování. Některá znamení jsou v posteli jako doma a svého partnera či partnerku dokáží zahltit vášní, která bere dech. Na noc s nimi zkrátka jen tak nezapomenete.

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Která znamení patří mezi nejnadanější milence a milenky?

Lev

Není žádným překvapením, že lidé narození ve znamení Lva patří do našeho výčtu. Jejich sebevědomí se při milování hodí, dokáží být vášniví a rádi v posteli „přebírají velení“.

Ale pozor, bylo by chybou považovat je za sobecké milence – díky své intuici vycítí, po čem jejich partner/partnerka touží, a udělají vše pro to, aby se stalo milování se Lvem nezapomenutelným zážitkem. Nebrání se ani experimentům, ale vždy se nejprve ujistí, že je jejich protějšek dobrodružnějším zážitkům nakloněný. I to z nich dělá v posteli opravdové krále.

Váhy

Váhy jsou od přírody okouzlující a společenské, za zdáním „slušňáka“ ale skrývají pořádnou vášeň! Nebývají v ložnici většinou výrazně dominantní, jejich síla leží ve schopnosti splnit partnerovi/partnerce i ta nejtajnější přání.

Lidé narození ve znamení Vah jsou totiž od přírody dobrými „čtenáři“ lidské touhy a kromě toho nacházejí potěšení v tom, že mohli potěšit druhé. Tahle kombinace je důvodem, proč si milování užívají plnými doušky, ale zároveň svému protějšku připraví noci, které jen tak někdo nepřekoná.

Štír

Zrozenci ve znamení Štíra mají vášeň v povaze – a tak není divu, že když ji využívají ve všech oblastech života, není ložnice výjimkou. Rádi mají milování „pod kontrolou“, ostatně nic je nepotěší tak, jako když jejich partner/partnerka díky jejich dovednostem přichází o rozum.

Štíři milují nejrůznější experimenty, a tak se milování s nimi může proměnit v pořádně velké dobrodružství. Rozhodně nehrozí, že byste se s nimi začali po čase v ložnici nudit. Zkrátka a dobře patří k milencům/milenkám, na které se nedá zapomenout.

Střelec

Lidé narození ve Střelci jsou od přírody spontánní, což je vlastnost, která se v posteli hodí. Jsou úžasně nápadití, rádi zkoušejí nové věci, rozhodně nemají v posteli potřebu cokoli předstírat. A to je velmi „sexy“ kombinace.

Milování se Střelci vás doslova okouzlí svou opravdovostí, vášní a snahou proměnit společné chvilky v dokonalé potěšení. Lidé narození v tomto znamení nemají rádi „škatulkování“, a tak jednou rádi převezmou dominantní roli, jindy se nechají s radostí vést. Stereotyp v posteli není jejich styl.

Zdroj: Yourtango.com

Autor článku: Petra Chmelová