Životní styl, 14. 8. 2022

Foto: Shutterstock

Kdo by netoužil po opravdové lásce! Ovšem zatímco někteří lidé jsou v otázce citů spíše realisté nebo dokonce skeptici, jiní jsou beznadějnými romantiky, kteří věří nejen v lásku na první pohled, ale i na lásku na celý život a okázalá gesta, kterými dají partnerovi či partnerce najevo, co pro ně znamenají.

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

A následující znamení jsou v romantice skutečnými experty!

Býk

Zrozenci ve znamení Býka občas působí, jako by rozmazlování partnera/partnerky a dokazování, co pro ně znamenají, patřilo k jejich životním cílům. A nemusejí své city dávat najevo velkými, okázalými gesty. Jsou experty spíše na každodenní maličkosti, které jejich drahým polovičkám napovídají, jak moc je milují.

Býci při svých životních partnerech či partnerkách stojí opravdu v dobách dobrých i zlých – jsou jim oporou, loajalita je pro ně zcela přirozenou vlastností. Dokonce i tehdy, když si jejich okolí ťuká na čelo. Býci budou vždy těmi, kdo svým vyvoleným věří v každé situaci. I když je to činí zranitelnými, jsou dost silnými osobnostmi na to, aby každou zkoušku lásky ustáli.

Lev

Lidé narození ve znamení Lva sice mohou občas působit jako nenapravitelní svůdníci, ale jakmile najdou toho pravého/tu pravou, všichni ostatní pro ně přestanou existovat a Lvi se promění v romantiky tělem i duší. Není nic, co by pro své milované neudělali – zahrnou je drahými dárky, velkými gesty, splní jim každé přání.

Pokud máte po svém boku Lva, připravte se na nálož romantiky, kterou vám bude okolí právem závidět. Jen pozor, vždy se ujistěte, že jste svému lvímu romantikovi dali dostatečně najevo, že víte, jak moc vás miluje a rozmazluje. Zrozenci tohoto znamení totiž moc rádi romantická gesta také přijímají, případně mají rádi pocit, že jsou jejich snahy náležitě oceňovány.

Rak

Raci jsou znamením, které své emoce nikdy neskrývá – a o lásce to platí také. Srdce u nich vždycky vítězí nad mozkem, což se jim sice v určitých situacích může bolestivě vymstít, ale zrozence tohoto znamení podobné životní lekce od romantických představ rozhodně neodradí! Jejich partner či partnerka si vždycky budou jistí jejich city, protože Raci je o nich budou denně ujišťovat.

Romantická gesta, ať už ta velká, jež vám vyrazí dech, nebo ta malá, co vám jen tak prozáří den, mají Raci zkrátka v krvi. Zkrátka a dobře, lidé narození v tomto znamení udělají všechno proto, aby vaše city byly stejně silné jako ty jejich. Nepotřebují vás ale ovládat jako některá jiná znamení – stačí jim k tomu čistá láska a opravdová romantika, kterou vyznávají.

Váhy

Pokud některé znamení věří, že každý člověk má někde spřízněnou duši, se kterou může být šťastný celý život, jsou to Váhy. A udělají vše pro to, aby takového člověka našly. Pokud se jim to povede, čeká je oba život plný lásky a spousty romantických gest. Jejich „vztahovým cílem“ je dokazovat svému vyvolenému/své vyvolené hloubku svých citů a pečovat o ně.

Zrozenci znamení Vah neplýtvají slovy a větu „miluji tě“ od nich možná neuslyšíte třikrát denně – vyznání lásky se pro ně skrývá spíše v tom, jak se ke své spřízněné duši chovají. Pro spoustu lidí jsou Váhy idealisté, ale ony celým srdcem věří v čistou lásku až za hrob a nesobeckou romantiku. I v těch nejtěžších životních situacích a navzdory okolí budou za svým partnerem/partnerkou stát a milovat je.

Zdroje: PinkVilla.com; StyleCaster.com

Autor článku: Petra Chmelová