Životní styl, 3. 7. 2022

Foto: Shutterstock

Hledáte svoji spřízněnou duši? S růženínem, avanturínem nebo ametystem mohou události nabrat rychlejší spád! A které kameny dokáží navíc zpestřit i milostný život?

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Americká filmová herečka Marilyn Monroe kdysi řekla, že nejlepším přítelem ženy jsou diamanty. Co ale další minerály, vážně nemají co nabídnout? Ať už jste svobodná, nebo chcete ve vztahu vzkřísit skomírající romantiku, na léčivé krystaly se můžete vždycky spolehnout. Je úplně jedno, zda jimi ozdobíte své tělo, či je strategicky umístíte na noční stolek v ložnici. Každý kámen má jedinečnou identitu a energii. A každý může přilákat to, čeho se vám nedostává. S těmito konkrétními půjde hledání bezpodmínečné lásky i zlepšování milostného života jako po másle!

Růženín jako elegantní léčitel

Růžový křemen neboli růženín je univerzální krystal, o němž se říká, že nalezne řešení jakéhokoli problému. Kromě toho, že podněcuje činnost imunitního systému a uvádí organismus do rovnováhy, aktivuje srdeční čakru a probouzí něžnost. Protože zvyšuje jemné vibrace člověka, podporuje hlubší vnímání pocitů a emocí. Příznivý vliv však má i na zdraví pohlavních orgánů, přičemž zbavuje neplodnosti. Ne nadarmo je považován za kámen srdce! Ostatně, vždyť ho jako šperk nosila i řecká bohyně lásky Afrodita, která ho prý jen málokdy sundávala.

Seznamte se s avanturínem

Avanturín může být modrý, zelený, červený, hnědý i broskvový. Často se doporučuje při redukčních dietách, jelikož snižuje chuť k jídlu a reguluje cholesterol. Stejně spolehlivě vyhání z hlavy negativní myšlenky a celkově uvolňuje psychiku. Jeho název pochází ze španělského výrazu „a ventura“, což znamená „náhodou“. Chcete-li úplně „náhodně“ potkat svého ideálního partnera, rozhodně se vyplatí mít ho při sobě. Nejen pro single jedince je ovšem dobrým rádcem, neboť usnadňuje překonávání vzestupů a pádů v dlouhodobých vztazích.

Ametyst přeje potěšení všeho druhu

Ametyst je kamenem vznešenosti, proto je vhodný pro všechny, kteří hledají dekadentní romantiku. Iniciuje také smyslná potěšení, přičemž funguje jako stimulant sexuální touhy. Rovněž dodává sebevědomí a upevňuje vlastní morální hodnoty. Ametyst přináší duši mír a uzdravení, tělu zase hluboké milostné prožitky. Nebude pro vás ten pravý?

Zdroje: EliteDaily.com, CharmsOfLight.com

Autor článku: Ivana Koutná