Životní styl, 2. 8. 2022

Foto: Shutterstock

Když se shazování kil „vymkne z rukou“, nebývá to moc hezký pohled. Která herečka svou extrémní štíhlost vysvětlovala prasečí chřipkou a komu přijde normální, že váží pouhých 38 kilogramů?

Přidat na Seznam.cz

Už vám nic neunikne!
Přidejte si web na hlavní stránku Seznam.cz.

Být slavnou celebritou není žádný med. Nebo si snad umíte představit, že vás budou fanoušci a bulvární novináři sledovat na každém kroku? Žádný div, že některé hollywoodské osobnosti bývají svým vzhledem doslova posedlé, s čímž souvisí i jejich časté diety. Jenže ono je hubnutí a hubnutí. Která dáma to s úbytkem kil tak trochu přehnala, proto je osočována z propagace anorexie?

Angelina Jolie

Když před pár lety na jistou filmovou premiéru dorazila herečka Angelina Jolie (47) se dvěma svými dcerami, bylo to velké pozdvižení. Nechtěnou pozornost na sebe hlavní hvězda snímku Pán a paní Smithovi strhla nejen nekvalitně prodlouženými vlasy, ale i extra štíhlou postavou, tenkými pažemi a vystouplými kostmi. Rázem se začalo spekulovat o tom, že na vině je zcela jistě porucha přijmu potravy kombinovaná s velkým stresem. Ta podle zlých jazyků provází bývalou manželku Brada Pitta už celá léta.

Tara Reid

Terčem dietní kritiky je i herečka Tara Reid (46), kterou si určitě pamatujete z hanbaté komediální ságy Prci, Prci, Prcičky. Když se po letech v ústraní opět přihlásila ke svým sociálním účtům a zapózovala v plavkách, místo pozitivních ohlasů vzbudila spíše vlnu pohoršení. Zatímco někteří fanoušci vyjádřili při pohledu na ochablé tělesné křivky obavy o její zdraví, jiní ji v komentářích bez servítek poslali na psychiatrickou léčbu. Sama Tara se k celé kauze vyjádřila slovy, že je v naprostém v pořádku, jen „přirozeně hubená“. Mimochodem, váží něco kolem 38 kilogramů, takže stejně jako pes německý ovčák.

Tori Spelling

Tori Spelling (49), tedy představitelka Donny z kultovního seriálu Beverly Hills 902 10, byla vždycky štíhlá jako proutek. Ale po posledním rozvodu začala chřadnout ještě víc. Matka pěti ratolestí prý oblečení nakupuje zásadně v dětském oddělení, přičemž svou útlost nejčastěji svalovala na finanční problémy, migrény, prasečí chřipku nebo nervová zhroucení.

Zdroje: RadarOnline.com, Yahoo.com

Autor článku: Ivana Koutná